bglesmiles2

LESMILLS

WORKOUT

LesMills groepslessen bij FITCENTRUM DRUTEN


Bij FITCENTRUM DRUTEN neem je deel aan een aantal populaire LesMills groepslessen zoals BodyBalance, BodyPump, Grit en Sh'Bam.  Lessen die zeer goed zijn voor het trainen van de conditie, balans en spieropbouw. Trainen in een groep geeft je de energie en het zelfvertrouwen om het beste in jezelf naar boven te halel. Met Les Mills ben je niet alleen aan het sporten, maar je doet mee in groepsverband.  

 

Je zult verslaafd raken aan de LesMills programma's door onze gepassioneerde instructeurs en inspirerende muziek. Een life-changing experience! Na een Les Mills groepsles voel je je super en de volgende dag sta je te springen om weer een Les Millsles te volgen!
 

Body Balance

Bij Body Balance™ kun je genieten van bewegingen uit yoga, tai chi en pilates. Het is je persoonlijke time-out van het dagelijks leven en zorgt voor een gezond lichaam en een gezonde geest.

 

Je doet eenvoudige en veilige yoga bewegingen om je hele lichaam sterker en flexibeler te maken. Het controleren van je ademhaling is onderdeel van alle bewegingen en de instructeur geeft altijd opties voor beginnende deelnemers.

 

Als je nog nooit aan yoga hebt gedaan, dan is Body Balance een geweldige kennismaking met deze discipline en een goede aanvulling op alle andere sporten. De variatie in

 

Body Balance zorgt ervoor dat ook mensen die al bekend zijn met yoga erg genieten van het programma.

Body Pump

Body Pump™ is de originele barbell les die je hele lichaam versterkt. Dit programma van 60 minuten daagt al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen.

Fantastische muziek, professionele instructeurs en jouw eigen gewichtskeuze inspireren je om de resultaten te behalen waar je naar streeft - en snel!

 

Zoals bij alle andere Les Mills programma's, wordt een les elke 3 maanden vernieuwd met nieuwe muziek en nieuwe choreografie.

Grit

Grit™ Strength is een high-intensity interval training van 30 minuten.

 

Je wordt tot het uiterste gepusht en verder! Je traint met een halter, gewichtschijven en je eigen lichaamsgewicht. Je ontvangt maximale persoonlijke aandacht omdat je in een kleine groep traint. Met de coach die samen met jou op de workout vloer mee traint en die jou en het team motiveert, zul je versteld staan van hoe hard je kunt trainen.

 

En het beste van alles: je behaalt de resultaten waar je naar op zoek bent.

SH'Bam

Maak kennis met simpele, maar geweldig leuke dance moves! Je hebt geen danservaring nodig om mee te doen met SH’Bam™.

 

Elke les is fun, uniek en afwisselend. Je instructeur leidt je door de eenvoudige, maar toffe bewegingen.

 

Je waant je in een trendy club!

FITCENTRUM DRUTEN

Klepperheide 17
6651 KM, Druten

T.  0487-745096

E.  info@fitcentrumdruten.nl

 

KvK Nr. 69698872
Btw Nr. 148601741B03

Algemene voorwaarden