virgin-revolution-lab81-10

Technogym

Fitness & Welness

FITCENTRUM DRUTEN heeft de de meest geavanceerde apparatuur!


Bij FITCENTRUM DRUTEN gaan we tot het uiterste, niet alleen voor jou, maar ook in de keuze voor onze apparatuur. Vandaar wij gekozen hebben voor o.a. Technogym, de onbetwiste marktleider in Fitness & Wellness. Dankzij ons ruime aanbod in lessen en de nieuwste fitnessapparatuur stellen wij graag jouw perfecte work-out samen.

Over Technogym:  "Technogym staat over de hele wereld bekend als "The Wellness Company" - een onderneming die heeft bijgedragen tot de ontwikkeling van het levensgenietersconcept van "fitness" tot een ware levensstijl: Wellness"

Leven volgens de "Wellness"-levensstijl omvat regelmatige lichaamsbeweging, correcte voeding en een positieve mentale ingesteldheid.  

 

De missie van Technogym is mensen helpen om beter te leven, en het bedrijf doet dat door de best mogelijke fitnessapparaten, services, content en programma's te leveren. 

Die maken gebruik van de technologie om met elkaar in verbinding te blijven zodat de gebruikers, waar ze zich ook bevinden,

 

Wellness kunnen ervaren: dat is de Wellness Connected Experience. Iedereen kan bijgevolg zijn eigen files en trainingsprogramma's terugvinden op elk Technogym-toestel en op elk persoonlijk apparaat"

FITCENTRUM DRUTEN

Klepperheide 17
6651 KM, Druten

T.  0487-745096

E.  info@fitcentrumdruten.nl

 

KvK Nr. 69698872
Btw Nr. 148601741B03

Algemene voorwaarden