banner_edited

Life Fitness

WORK OUT

FITCENTRUM DRUTEN traint met LIFE FITNESS voor een perfecte workout.


FITCENTRUM DRUTEN maakt voor voor sommige disciplines gebruik van LIFE FITNESS apparatuur. Dankzij ons ruime aanbod in lessen en de nieuwste fitnessapparatuur stellen wij graag jouw perfecte work-out samen.

Over LIFE FITNESS:  "Al meer dan 45 jaar wijdt Life Fitness zich aan het creëren van de ideale fitnessoplossingen voor fitnesscentra én sporters. Onze missie om mensen actief te houden begon met de Lifecycle Exercise Bike en duurt voort met het ruimste aanbod producten van de fitnessindustrie op het vlak van cardio-, kracht- en groepstraining"

 

DOOR DE DECENNIA HEEN
"Fitness is de laatste decennia flink veranderd, en Life Fitness is mee geëvolueerd. Talloze modegrillen zijn al de revue gepasseerd, maar Life Fitness blijft mensen aanmoedigen om een actief leven te leiden"

 

EEN BEWEGINGSCULTUUR
"Onze missie bij Life Fitness is om díe fitnessoplossingen te ontwikkelen die de wereld in beweging krijgen. En wij voelen dat het buitengewoon belangrijk is om de daad bij het woord te voegen. De cultuur bij Life Fitness draait rond alles waar onze producten voor staan - een actief en gezond leven"

 

FITCENTRUM DRUTEN

Klepperheide 17
6651 KM, Druten

T.  0487-745096

E.  info@fitcentrumdruten.nl

 

KvK Nr. 69698872
Btw Nr. 148601741B03

Algemene voorwaarden